Recepten


Onze brigade maakt alle producten volgens eigen recept.
Hierbij wat recepten om thuis te proberen, heeft u tips nodig dan mag u ons altijd even bellen.

Veel kookplezier…!

Sizzles Caesardressing

-500 gr. Mayonaise
-2 el. Mosterd
-1 ui, fijngesnipperd
-50 gr. Ansjovis
-50 ml. Azijn
-100 gr. Parmezaanse kaas
-50 ml. Witte wijn
-100 ml. Olijfolie
-5 Teentjes knoflook
-Peper & Zout naar smaak

Alles (behalve de mayonaise) fijn draaien in de blender.

Daarna alles met de mayonaise mengen en klaar is de dressing!

“Lopende” chocolade soufflé

4 eieren
250 bruine basterdsuiker
samen luchtig opslaan, in een vetvrije pan.

300 gram pure chocolade
150 gram boter
Samen au bain marie smelten (De mengkom boven op een pan kokend water)

150 zelfrijzend bakmeel
Het chocolade mengsel langzaam samenvoegen met de eimassa,
vervolgens het zelfrijzend bakmeel langzaam door spatelen

Afbakken:
Koffiekopje half afvullen met het chocoladebeslag
5 min afbakken op 180 graden

Gazpacho Sizzles

Ingrediënten: voor 4 personen.
12 Grote trostomaten
3 Rode paprika’s
4 Komkommers
1 Bosje koriander
2 dl. Groentebouillon (vers of van een bouillonblokje)
1 Theelepel sambal

Bereidingswijze:
-Kroontje van de tomaten verwijderen, tomaten ontvellen, in stukjes snijden.
-Paprika’s schoonmaken, witte binnenkant wegsnijden, en klein maken.
-Komkommer schillen en klein snijden.
-Korianderblaadjes plukken.
-Alles in een keukenmachine of blender fijndraaien, de bouillon hieraan toevoegen.
-Terugkoelen in koelkast en vervolgens koud serveren in een diep bord.

Serveertip:
Bladerdeegstengel met Parmaham.
Gebakken gamba’s.
Wrap met geitenkaas.

Sizzles appeltjes

Schil 1,5 kilo goudrenetten en haal het klokhuis eruit.
Maak blokjes van ongeveer een centimeter dik.
Zet een pan met een halve liter rode wijn op het vuur.
Voeg 400 gram suiker,
1 eetlepel kaneelpoeder en
vanille uit 2 stokjes toe.
In laten koken totdat het een yoghurt dikte heeft.
Hierna over de appels gieten en af laten koelen.


Reacties

  1. Beantwoorden

    Lizeanne van Rij

    Goedemorgen, wat een heerlijke recepten wilt u delen met uw gasten, ga er zeker gebruik van maken.
    20 november komen mijn vriendinnen en ik weer bij u eten en kijken er allemaal weer naar uit. Alles klopt altijd bij Sizzles.

    Fijne dag, Lizeanne

  2. Beantwoorden

    Eugene

    Voor Karin haar verjaardag alle vier gerechten van jullie website gemaakt inclusief hoofdgerecht…. ‘doen we net alsof we bij Sizzles zitten’… maar dat haalt het natuurlijk niet vergeleken bij wat we bij jullie mogen eten! Mag ik binnenkort proberen een nieuw gerechtje na te maken :)? Tot gauw! Komen we weer even buurten op de bank in de lounge. Grtz


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *