Blog

Mise en Place, letterlijk op zijn plaats gezet!

Ieder jaar wisselen wij zo’n 5 keer van kaart. Maandelijks experimenteren we met nieuwe ingrediënten en gerechten en per week ontvangen we zo’n 400 gasten. Iets waar ik best trots op ben! Elke ochtend gaat bij mij om 7 uur de wekker. Omdat ik het avondritueel van mijn kinderen niet vaak mee kan maken vind ik het extra belangrijk om samen met hun de dag te beginnen. We ontbijten samen en ik breng ze naar school. Het liefst sport ik een aantal keer per week, om ’s avonds in de keuken in topconditie te zijn. Samen met ons vierkoppige koksteam

Lees verder


Recepten

Onze brigade maakt alle producten volgens eigen recept. Hierbij wat recepten om thuis te proberen, heeft u tips nodig dan mag u ons altijd even bellen. Veel kookplezier...!

Lees verder


Een Sizzles leven

Een eigen restaurant aan de prachtige Koninginnelaan in het mooie Apeldoorn. Wie had dat 8 jaar geleden gedacht? Want hoe goed mijn man Leon ook is in de keuken, zo slecht kon hij indertijd knopen doorhakken. Hij had wel tot zijn 80e door kunnen dromen. Gelukkig hakte hij in de nazomer van 2005 de knoop door en werd Sizzles geboren! Een bevalling die niet zonder slag of stoot ging. Onze zoektocht had namelijk nogal wat voeten in de aarde. We kwamen schitterend mooie panden tegen, maar allemaal hadden ze behoorlijk wat mitsen en maren. Van extreme verbouwingen tot hoge maandlasten,

Lees verder