Een Sizzles leven


Een eigen restaurant aan de prachtige Koninginnelaan in het mooie Apeldoorn. Wie had dat 8 jaar geleden gedacht? Want hoe goed mijn man Leon ook is in de keuken, zo slecht kon hij indertijd knopen doorhakken. Hij had wel tot zijn 80e door kunnen dromen. Gelukkig hakte hij in de nazomer van 2005 de knoop door en werd Sizzles geboren!

Een bevalling die niet zonder slag of stoot ging. Onze zoektocht had namelijk nogal wat voeten in de aarde. We kwamen schitterend mooie panden tegen, maar allemaal hadden ze behoorlijk wat mitsen en maren. Van extreme verbouwingen tot hoge maandlasten, van onredelijke goodwill prijzen tot gevalletjes mooi van buiten, maar onpraktisch van binnen.

Tot we op een op een warme zondagmiddag een ijsje gingen eten en langs het schitterende pand aan de Koninginnenlaan liepen. Hier werd onze droom werkelijkheid.

De eerste weken waren echt hels. Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost. Visitekaartjes drukken, verbouwen, huisstijl bepalen, keuken inrichten, menu’s samenstellen, wijnen selecteren, servies kopen, collega’s aannemen, noem maar op. En dat allemaal terwijl ik hoogzwanger was van onze Flor en Leon nog een fulltime baan had. Gekkenwerk!

6 mei 2006 was het dan eindelijk zo ver: De grande opening van ons Sizzles. Huis aan huis hadden we dinercheques uitgedeeld en nodigden we de buurt uit voor onze openingsreceptie. Want zonder gasten, geen restaurant.

In 8 jaar is er veel gebeurd en veranderd. Maar 1 ding is gelukkig hetzelfde gebleven. We werken iedere avond met intens veel liefde en passie om onze gasten een heerlijk avondje uit te geven. Dagelijks zien we nog steeds veel nieuwe gezichten en een grote groep vaste gasten, waarmee we met sommigen letterlijk lief en leed delen. Stuk voor stuk zijn ze ons heel dierbaar. Allemaal heel verschillend en ieder met zijn eigen reden om ons te bezoeken. 1 ding hebben ze gemeen: “Bij ons vieren ze het leven!”

Esther


Reacties

 1. Beantwoorden

  Michelle Bronkhorst-Kalle

  Wat een prachtige site. Het leven wordt inderdaad bij jullie gevierd, mooi gezegd. En iedere keer is een bezoek aan jullie restaurant en team niet alleen een culinair feestje maar zeker ook de perfecte avond uit! Sizzles: jullie zijn top!

 2. Beantwoorden

  frits

  mooi verteld en jullie doen het uitstekend . ga zo door

 3. Beantwoorden

  Hans

  Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe site. Ook die is nu top en dat sluit naadloos aan op hetgeen jullie doen en vooral op wie jullie zijn. Top dus!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *