Over Ons

Wij heten u van harte welkom op de site van restaurant Sizzles. Wat ons betreft begint hier de voorpret van een verrassende en culinaire avond. Een avondje Sizzles staat garant voor een avond genieten in de sfeervolle ambiance van ons warm en modern ingerichte restaurant. Enorm trots zijn wij dat ons restaurant vanaf 2011, 8 jaar op rij bekroond is door Michelin met een ‘Bib Gourmand’.

Wanneer u bij Sizzles dineert, begeleiden wij u na een warm ontvangst naar uw tafel of naar onze heerlijke zithoek bij de openhaard waar u alvast kunt genieten van een aperitief. Sizzles heeft een open keuken, waar ons team onder de gepassioneerde leiding van onze chefkok Leon Habers de meest gedurfde en verrassende gerechten voor u bereidt. Of u nu kiest voor ons 4 of 5 gangen Tasting menu, het 3 gangen keuze menu of à la carte dineert, onze sommelier adviseert u graag over de lekkerste wijn-spijs combinaties. Bent u nieuwsgierig geworden, belt u dan gerust voor een reservering of voor het bespreken van uw wensen.

Wij kijken uit naar uw komst! Namens team Restaurant Sizzles, Leon en Esther Habers

Samenwerkingen

Kaaslokaal, sinds 2015 werken wij samen met deze gezellige dames! Wilt u thuis ook de kazen proeven die wij serveren dan kunt u terecht aan de Deventerstraat 4 te Apeldoorn.

Bent u opzoek naar een slaapplaats voor uzelf of uw gasten dan raden wij met veel plezier de volgende sfeervolle locaties aan. Slapen in het bos, de naam zegt het al een heerlijk knus houten huisje in het hart van de Veluwe maar toch dicht bij ons en het Apeldoornse centrum.

www.slapeninhetbos.nl
Asselsetraat 405

Gelegen in één van de mooiste buurten van Apeldoorn en op loopafstand van ons restaurant. Hotel & lounge Zenzez een sfeervol design- en cityhotel.

www.zenzezhotelandlounge.nl
canadalaan26

Bloemen nodig? Onze buurman Wim van Munster met zijn gezellige winkel aan de Koninginnelaan 35 verzorgt graag voor u elk gewenst boeket of bloemstuk.
www.wimvanmunster.nl

Onze wijnen selecteren wij zorgvuldig in samenwerking met verschillende leveranciers. Allen werken met veel passie voor wijn en zijn altijd enthousiast om met ons op wijnspijs vlak te experimenteren.

Wijnimport J. Barts
www.wijnimportbart.nl

Wijnkoperij Kroese
www.kroesewijnen.nl

Henri Bloem
www.henribloem.nl


Team Sizzles

Leon en Esther


Nick


Madelon


Yorgo


Sabine